Vår affärsidé

Lapisma är ett designföretag som formger, tillverkar och marknadsför högkvalitativa inredning i Skandinaviskt design för publika rum. Vi hjälper kunden att förstärka sitt varumärke/budskap genom våra produkter. Genom e-handel och digital marknadsföring bearbeta arkitekter, företag, återförsäljare och privatpersoner i Norden samt skapa långsiktiga och lönsamma relationer.

Vad det innebär

Lapisma är ett design och inredningsföretag som formger, tillverkar och marknadsför anpassad inredning som vi själva tycker är snygg. Kul om ni också tycker om vårt formspråk.

Vi på Lapisma gör det vi tycker är kul – och det är inredning för hotell, restaurang, konferens, butik och offentliga miljöer. Därför är vi mycket stolta och nöjda över våra noga utvalda produkter för dessa ändamål. Vi vet att det krävs något extra som får människor att höja på ögonbrynen att trivat och må bra och det är här våra produkter och vår kunskap kommer er till godo. Vi vill hjälpa er att få människor att trivas, spendera och komma tillbaka, igen och igen. Att era gäster och kunder skall få en upplevelse i en designad och genomtänkt miljö som är stilren och tidlös.

Genom våra produkter kan ni bättre förmedla och förstärka ert budskap. Hittar ni inte det ni söker så är ni välkomna att höra av er. Vi tar gärna kundspecifika uppdrag och hjälper er att hitta rätt.

Vårt syfte och mål med produkterna är att de skall ha en enkel formgivning som är både nutida, tidlös och med fokus på design, kvalitet och funktion. Detta är vår passion, det är det vi brinner för och tycker är riktigt roligt. Oavsett vem du som kund är så tar vi på Lapisma ansvar och ett helhetsgrepp runt hela projektet eller en specifik detalj i ett större projekt.

Välkommen!

 

Mikael Andersson

Verkställande Designer

Läs mer om våra samarbetspartners